Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Familiedage i Brenderup Aktivitetscenter

20. juli 2021 @ 17:00 - 18:30

 

GFH, BIF Badminton og Bordtennis er i samarbejde med Brenderup Aktivitetscenter blevet enige om et nyt tiltag. Henover sommeren vil der på udvalgte dage være mulighed for at komme ned i aktivitetscenteret og give sig i kast med en masse aktiviteter. Bordtennis og badminton sætter gang i en masse bold over net og i springcenteret vil GFH være klar til at modtage alle spring.

På udendørsarealerne vil der være mulighed for at prøve en masse af BACs nye havespil bl.a., smashball, kroket, stigegolf, petanque, fodboldkroket, rundbold, udendørs volley, kongespil eller blot hygge med at kaste med frisbee.

Så har du lyst til at være social og mødes med dine naboer, familie og venner så kom ned i aktivitetscenteret tirsdag i ugerne 26, 27, 28 og 29 fra 17-18:30 og bliv en del af familiedagen. Arrangementet er gratis, og alle kan være med på tværs af alder og niveau.

Efter 1,5 times aktiviteter vil der være mulighed for at købe sig en god omgang mad med tilbehør for 75 kr for voksne og 50 kr for børn under 12. Tilmelding til aftensmad sker ved at skrive til halinspektøren på c.bejlegaard@gmail.com med antal deltagere til grillarrangement, hvorefter i vil få tilsendt et betalingslink til tilmelding. Bemærk, man først er tilmeldt ved betaling. Senest tilmelding mandag d. 5 juli Juni kl 14:00

 

 

Detaljer

Dato:
20. juli 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:30